Täcken

 

Gundogs are not our whole life..but they make our lives whole

Golden retrievern Max i ett ulltäcke svartgrå storlek L

Hemsidan är under uppbyggnad och fler bilder på de olika täcken och modellerna kommer allt eftersom

 

Beställa ett täcke?

Börja med att mäta din hund och stäm av storlekstabellen till höger. Fyll i beställningsformuläret på sidan om Hunden & Jägaren eller skicka ett mail till info@hundenochjagaren.se Skriv vilken storlek du önskar så får du svar av oss om vilka färger som finns i den aktuella storleken. När du bestämt vilken färg du vill ha mailar du svaret till oss tillsammans med din adress och sätter in betalningen för täcket till swish eller bankgiro enligt betalngsinformationen du har fått av oss. Efter det skickar vi ditt täcke med postnord och det är framme hos dig inom ett par dagar.

Priser:

Badrock, båda modellerna, storlek xxs-s 500 kr

Badrock, båda modellerna, m-xl 600 kr

Ulltäcke xxs-s 500 kr

Ulltäcke m-xl 600 kr

Frakt:

Ingår inte utan tillkommer på priserna. För närvarande från 58 kr.

Ångerrätt:

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. (Gäller inte specialbeställda handmålade muggar.) Om du vill skicka tillbaka en vara ska detta meddelas via mail och varorna ska sändas tillbaka oanvända i orginalförpackning. Returfrakten bekostas av köparen.

Reklammation:

Om en vara skadats eller visar sig vara felaktig ersätts du med en ny utan kostnad. Skicka ett mail om varför du vill reklammera varan innan du sänder tillbaka den.

Leverans:

Vi skickar varorna med Postnord frakten kostar från 58 kr

Betalning:

Betalning sker via insättning till bankgiro eller swish. Information om hur du betalar får du tillsammans med orderbekräftelse.

Alla priser inklusive moms.

Storlekar täcken;

Mät från manken och ner över rygg och svans. Täckena är väl tilltagna på längden för att gå ner över ryggslut och svans för att förebygga vattensvans.

 

  • XXS 50 cm passar liten hund
  • XS 55 cm passar mindre cocker spaniel
  • S 60 cm passar springer, tollare
  • M 65 cm passar retriever tik
  • M+ 70 cm passar retriever med lite längre rygg
  • L 75 cm passar retriever hane
  • XL 80 cm passar stor, kraftig retrieverhane

 

Ulltäcken:

Ull är oslagbart!

Det finns verkligen inget bättre och naturligare material för hundtäcken.

Våra ulltäcken tillverkas av 100 % återvunnen vadmal för miljöns skull. Vadmalen lab-testas för att se till så inga skadliga kemikalier finns kvar i tygerna . Till ulltäckena väljer vi i första hand mörka tåliga färger som mörkbrun, mörk ullgrå, mörk olivgrön och djup röd. Färgerna väljs efter säsong och tillgång. Täcket fästs med en kardborreknäppning fram och en bred gjord under magen och är lätt att ta av och på. Vi använder inga plastspännen eller andra spännen som kan skava och trycka.

För att sköta ditt ulltäcke bör du vara sparsam med att tvätta det. Skaka ur och vädra täcket, det räcker långt. När du tvättar det så stäng kardborreknäppningarna och kör täcket i skonsamt ullprogram i tvättmaskin i 30 grader. Ingen centrifugering. Plantorka gärna.

 

Hundbadrockar:

Badrockarna till hundarna tillverkas av dubbelsydd frotté av hög kvalite. Färgerna varierar efter säsong och tillgång och finns i allt från rosa till marinblå. Badrockarna tillverkas i två modeller, dels med kardborreknäppning fram om dels med hel hals, typ polo. Vad man föredrar är en smaksak. Badrockarna har bra uppsugningsförmåga och torkar och värmer din hund efter bad, regn och vattenarbete. Dessutom undvikar du smutsvattenstänk av skakande blöta hundar i bil och inomhus. Badrockarna tål att tvättas många gånger, som frotté gör. Tvätta dem i maskin i 4o grader och häng på tork.

Kontakt:

Katarina Eriksson

Adress: Åsenvägen 16

44172 SOLLEBRUNN

Email: info@hundenochjagaren.se

Phone: +46723140450

© Copyright. All Rights Reserved.

Kopparhult kurser & kennel

Hunden & Jägaren design

Katarina Eriksson

info@hundenochjagaren.se