Muggar

 

Gundogs are not our whole life..but they make our lives whole

 

 

Beställa en mugg eller ett glas?

Eftersom muggarna är handmålade och tillverkas efter hand varierar motiven och modellerna på muggar och glas. Bilder på en del muggar finns här på hemsidan och också på vår facebooksida och instagram. Om du hittar något du tycker om och vill beställa en mugg eller ett glas så skickar du en förfrågan/önskemål via mail. Jag fotar då de muggar/ glas som finns i lager och skickar bilderna tillbaka på mail så du kan se om det finns något som passar. Om du bestämmer dig för en mugg eller ett glas så mailar du adress och mobilnummer och får då information om hur du betalar. Muggen/glaset packas och skickas med postnord när betalningen kommit in och är hos dig inom ett par dagar.

Jag kan förnärvarande tyvärr inte ta emot specialbeställningar med motiv från foton etc.

Betalning mot faktura sker efter överenskommelse.

Priser:

Kaffemugg iittala eller Höganäs 300 kr

Temugg Iittala eller Höganäs 350 kr

Lattemugg Iittala 350 kr

Vinglas vitt/rött Iittala eller Orrefors 300 kr

Ölglas Orrefors 300 kr

Whiskeyglas Iittala 400 kr

Frakt:

Ingår inte utan tillkommer på priserna. Förnärvarande 58 kr upp till 1 kg.

Ångerrätt:

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. (Gäller inte specialbeställda handmålade muggar.) Om du vill skicka tillbaka en vara ska detta meddelas via mail och varorna ska sändas tillbaka oanvända i orginalförpackning. Returfrakten bekostas av köparen.

Reklammation:

Om en vara skadats eller visar sig vara felaktig ersätts du med en ny utan kostnad. Skicka ett mail om varför du vill reklammera varan innan du sänder tillbaka den.

Leverans:

Vi skickar varorna med Postnord och frakten kostar från 58 kr

Betalning:

Betalning sker via insättning till bankgiro eller swish. Information om hur du betalar får du tillsammans med orderbekräftelse.

Alla priser inklusive moms.

 

Handmålade muggar och glas

Jag målar enkla motiv av hundar och jägare i svart och brunt på muggar och glas från Iittala, Höganäs och Orrefors. På baksidan av muggarna textar jag också ett hundrelaterat citat. Motiven hämtar jag från jakt och träningstillfällen tillsammans med våra hundar. Muggarna bränns i ugn och ska därefter tåla maskindisk även om jag enbart rekommenderar handdisk. Muggarna ska heller inte blötläggas då färgen riskerar att bli förstörd. Eftersom varje mugg är handmålad är den ensam i sitt slag och ingen mugg blir den andra lik. Vilka hundraser och människor motiven liknar är helt upp rill betraktarens öga att avgöra.

 

 

Kontakt:

Katarina Eriksson

Adress: Åsenvägen 16

44172 SOLLEBRUNN

Email: info@hundenochjagaren.se

Phone: +46723140450

© Copyright. All Rights Reserved.

Kopparhult kurser & kennel

Hunden & Jägaren design

Katarina Eriksson

info@hundenochjagaren.se