Ambassadörer

Hunden

Jägaren

 

Gundogs are not our whole life..but they make our lives whole

Våra ambassadörer:

 

Våra ambassadörer är alla aktiva hundförare som tillbringar många dagar utomhus varje år tillsammans med hundarna . Några av dem är också erfarna och framgångsrika uppfödare av jaktavlade hundar. De och deras hundar hjälper oss med utprovning och utveckling av våra täcken och de olika modellerna.

 

Karin Thunanader, kennel Streamlights

 

Karin driver tillsammans med kollegan Lena kennel Streamlights där de med stor framgång föder upp jaktavlade labradorer. Karin tävlar och startar på prov flitigt både i Sverige och ute i Europa och spenderar många dagar som apportör på småviltsjakter. Karin är också auktoriserad jaktprovsdomare för retriever.

 

 

 

Streamlights

 

Camilla Jakobsen, kennel Starflats

 

Camilla som har flatcoats och labrador, tränar, tävlar och startar på prov både i Sverige och Europa. Sommaren 2017 blev Camilla tillsammans med flatcoated retrievern Pingla utsedda till "top dog" på ett prestifyllt wt i England. Många dagar varje säsong deltar hon också som apportör med sina hundar på olika fågeljakter.

 

 

Starflats

 

Cockerspanieln Mer i ulltäcke

 

 

 

Lena Bratsberg-Karlsson, kennel Searover

 

Tillsammans med uppfödarkollegan Anki driver Lena en av Sveriges mest framgångsrika kennlar med uppfödning av jaktavlade labradorer. I kenneln finns också golden retriever och cocker spaniel av jakttyp. Lena har genom åren tävlat och startat på prov med framgång både i Sverige och utomlands och under jaktsäsongen tillbringas många dagar på jakt tillsammans med hundarna. Lena är också författare till boken "Retrieverträning på mitt sätt"

 

Searover

 

Wilma Steen

 

Unga Wilma Steen har fört fram sin första egna hund, golden retrievern Kopparhults Poker, mycket framgångsrikt till Svenskt Jaktchampionat på kort tid. Det unga ekipaget har också hunnit med att kamma hem klubbmästartiteln i golden retrieverklubben två gånger, vunnit Nordiskt wt för golden både i lag och individuellt och placerat sig som andra vinnare på jaktprov i Danmark. Wilma och Poker är också flitigt anlitade på fågel och småviltsjakter och Poker har utvecklats till en mycket duktig jakthund

 

 

Frottebadrockar i många färger

 

 

 

Kontakt:

Katarina Eriksson

Adress: Åsenvägen 16

44172 SOLLEBRUNN

Email: info@hundenochjagaren.se

Phone: +46723140450

© Copyright. All Rights Reserved.

Kopparhult kurser & kennel

Hunden & Jägaren design

Katarina Eriksson

info@hundenochjagaren.se